why not scope baseline

Discuss PMI-ACP® doubts, tips and lesson learned. Be agile with iZenBridge
ajaynit
Contributor
Contributor
Posts: 113
Joined: Thu Dec 07, 2017 5:35 pm

why not scope baseline

Postby ajaynit Mon Dec 18, 2017 1:52 am

can someone please clarify this. many thanks..

in schedule/time management whenever its talked about assumption/constraint or dependency then its referenced to project scope statement but never to scope baseline...

like sequence activity process has got input mentioned as project scope statement? instead shouldn't it be scope baseline?if not why cant it be scope baseline?
seema.sonkiya
Expert
Expert
Posts: 1987
Joined: Fri Jul 11, 2014 11:57 am

Re: why not scope baseline

Postby seema.sonkiya Mon Dec 18, 2017 7:14 am

What is the source of the question?

Is it related to the PMI-ACP? I feel it is for PMP.
ajaynit
Contributor
Contributor
Posts: 113
Joined: Thu Dec 07, 2017 5:35 pm

Re: why not scope baseline

Postby ajaynit Mon Dec 18, 2017 7:45 am

sorry i posted in wrong forum then...i will repost it in right forum...
thanks for letting me know seema madam.
seema.sonkiya
Expert
Expert
Posts: 1987
Joined: Fri Jul 11, 2014 11:57 am

Re: why not scope baseline

Postby seema.sonkiya Mon Dec 18, 2017 10:09 am

You are iZenBridge customer. I suggest to post in exclusive PMP area. Open forum is for FREE customers.

I am moving your question in PMP exclusive area.
ajaynit
Contributor
Contributor
Posts: 113
Joined: Thu Dec 07, 2017 5:35 pm

Re: why not scope baseline

Postby ajaynit Thu Dec 21, 2017 3:58 pm

Thanks Mam

Return to “PMI-ACP® Open Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests